Guido Lek

Natuureducator IVN te Groningen
Het geheel website en materialen plus service ziet er zo goed uit en is inhoudelijk zo interessant dat ik zin kreeg om collega te worden van jullie club.


Gini Niessen

Gastouder
Ik ben gastouder en samen met een meisje van 8 hebben wij de proeven gedaan. Binnenkort ga ik met 2 kinderen van bijna 3 de proeven doen…ben benieuwd wat hun er van vinden
Reactie: Heel erg enthousiast… Het meisje wil steeds vaker komen om proefjes te doen…ze brengt haar enthousiasme over op school…


Liesbeth Westveer

Beleidsmedewerker jeugd en jongeren, Bibliotheek Maassluis 2015-10-22
Beste mensen,
Bedankt voor de leuke proevenwaaiers, de heerlijke grote lap plastic waarmee alle tafels bedekt konden worden, de posters en ballonnen!


Karin Zeeuwen

Docent natuur- en scheikunde 2015-05-11
De kinderen reageerden enthousiast op het bordspel ‘Future4U- Ontdek de bètawerelden’. Als ze een les ‘niks’ te doen hebben, vragen ze om het spel te mogen doen.


Jan Breukelman

Chemisch analist QC BASF 2015-05-11
Reacties van kinderen op de gastles van het gastlespakket ‘Expedition Chemistry voor kidslab’: “Verbazing en enthousiasme”.


Agnès Gilles

Moeder 2015-04-09
Voor het verjaardagsfeestje van mijn zoontje van 9 heb ik het kinderfeestjespakket besteld. Het was super geslaagd.
We hebben in totaal 5 proefjes gedaan met 8 jongens en ze waren allemaal razend enthousiast! Super wat je krijgt, spreekt kinderen echt aan!
Reactie van kinderen: enthousiast, ze deden allemaal super goed mee.
Gel maken werd zo fanatiek gedaan en geroerd dat een jongen een glazen groentepot stuk roerde 😉


Dorien Spitshuis

Leerkracht basisonderwijs 2015-04-09
Ik heb met mijn basisschoolklas (groep 3) met behulp van het ‘leerkrachtpakket Expedition Chemistry’ een proefjesmiddag gehouden.
Ik had allerlei proefjes uitgekozen en deze uitgezet in een circuit dat de kinderen in groepjes onder leiding van een ouder af konden gaan.
Het was een leuke middag. De kinderen waren enthousiast en heel gericht bezig. Reacties van de kinderen: Heel enthousiast. Als toetje kregen ze de kleurplaat en de waaier mee naar huis.


Marjolein Peters

Stedenbouwkundige 2014-09-05
De opzet van het kinderfeestje werkte goed en was superleuk, hoewel ik wel een aantal dingen heb veranderd en toegevoegd. Ik heb ook nog andere proeven toegevoegd dus zo hadden we een complete set. Ik heb met de kinderen bijvoorbeeld ook nog een proef met knettersuiker gedaan. De vormgeving van de materialen is leuk en grappig en aansprekend voor de kinderen.

We hadden de ballonnen en afzetlinten gebruikt en alles zag er superleuk uit! Ik had als welkomstdrankje limonade in plastic spuiten gedaan en zo de sfeer goed neergezet, werkte goed! De kinderen waren heel enthousiast. Zelfs vrij drukke kinderen waren erg serieus bezig. De proeven met het poeder enzo was leuk, ze wilden allemaal graag weten wie het had gedaan..

Ik ben wel vrij lang op zoek geweest naar goede kinder-veiligheidsbrillen (llastig te bestellen als het geen nieuwjaar is) en goed PH papier (laatste in China besteld). Zou erg handig zijn als dit soort dingen tegen betaling bijgeleverd zouden kunnen worden!

Ik ben heel enthousiast over wat jullie bieden en doen maar vond jullie best lastig vindbaar op internet. Dit zou nog wel beter kunnen!