De bestellingen via http://onderwijsmiddelen.C3.nl verzenden we vanaf ons eigen kantoor in Den Haag en via een externe leverancier. Het kan dus zijn dat een bestelling uit meerdere pakketten bestaat. Verzending gaat via PostNL of DHL.
We vragen voor een aantal materialen een kleine bijdrage voor handling- en verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakketje. De exacte bijdrage vind je zowel bij de productinformatie als in de winkelmand.  Voor het versturen van materialen naar België komt er een extra bedrag bij.

We doen ons best om alle kosten zo laag mogelijk te houden. Dankzij de steun van onze vaste partners en projectpartners zijn al onze materialen gratis. Helaas hebben we niet de middelen om alle materialen gratis te verzenden.

Je kunt betalen via iDEAL of via een bankoverschrijving.

iDEAL: de betalingen via iDEAL besteden wij uit aan het bedrijf Mollie bv. Zij innen voor ons alle betalingen via iDEAL. Bij de betaling via iDEAL staat als begunstige: Stg. Derdengelden Mollie. Mollie bv staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.

Bankoverschrijving: we zien de betaling graag binnen 14 dagen na dagtekening tegemoet op onze bankrekening:
NL64ABNA0568088638 t.n.v. Stichting C3 te Den Haag o.v.v. het bestelnummer
Swiftadres of BIC code: ABNANL2A
ABN AMRO bank te Den Haag

Na het plaatsen van de bestelling krijg je een automatische bevestiging per e-mail. Mocht je deze bevestiging niet hebben ontvangen, dan raden wij aan contact met ons op te nemen: bestellingen@C3.nl. Wellicht is je bestelling niet goed doorgekomen.
We verzenden de materialen zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling. Let op: betalingen via bankoverschrijving kosten tot twee werkdagen voordat de betaling bij ons bekend is.

Bestel je materialen op een schooladres vlak voor of tijdens een vakantieperiode? Geef dan aan in het opmerkingenveld wanneer de school dicht is zodat we de bestelling kunnen leveren als de school (weer) open is.

Heb je je bestelling snel nodig? Geef dan in het opmerkingenveld aan wanneer je de materialen uiterlijk nodig hebt. Wij proberen dan aan je verzoek te voldoen. Indien je via bankoverschrijving betaalt, stuur dan een (printscreen van) de betaalbevestiging naar bestellingen@c3.nl onder vermelding van je bestelnummer (te vinden in de bevestigings-e-mail).

Als u nog niet heeft betaald, dan kun je je bestelling annuleren binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Heb je wel al betaald, neem dan even contact met ons op. Als we binnen 30 dagen geen betaling hebben ontvangen, annuleren wij automatisch de bestelling.
Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Dan kun je een e-mail sturen naar bestellingen@C3.nl

Heb je algemene vragen of opmerkingen over onze materialen of over http://onderwijsmiddelen.C3.nl? Dan horen we die graag via e-mail info@C3.nl of telefoonnummer 070-337 87 88.